Over ons

Strijbosch is al zeventig jaar jouw full-service partner voor de verkoop en verhuur van professionele, huishoudelijke en audiovisuele apparaten. Wij bedienen de particuliere én zakelijke markt met een breed assortiment wasmachines, drogers, televisies en andere apparatuur. We staan daarbij garant voor de beste service. Weten hoe en waarom we dat doen? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Strijbosch voorziet klanten van alle denkbare professionele, huishoudelijke en audiovisuele apparatuur. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor in Nistelrode (Noord-Brabant). In 1953 richtten we ons op de verhuur aan particuliere klanten, inmiddels bedienen we voornamelijk de zakelijke markt. Waarbij we optreden als full-service partner.

Naast de verhuur en verkoop van wit- en bruingoed, bieden wij onze klanten de beste service. Daarvoor zetten al onze 120 collega’s elke dag graag een stap extra. Van onafhankelijk advies tot preventief onderhoud – wij doen er alles aan om de klant te ontzorgen.

Missie
Wij zorgen voor het juiste product op de juiste plaats.

Visie
Wij hebben de ambitie om voorop te lopen. Om klanten compleet te ontzorgen met de beste service en duurzame, passende oplossingen op het gebied van wit- en bruingoed.

Het assortiment

Je kan bij Strijbosch terecht voor wasmachines, drogers, vaatwassers, televisies, radio’s en (klein)huishoudelijke apparatuur. Voor thuis en voor professioneel gebruik. We leveren bijvoorbeeld vaatwassers geschikt voor de keuken bij jou thuis, maar ook voor keukens in een professionele of zakelijke setting.

Strijbosch staat daarbij bekend om een breed en merkonafhankelijk assortiment. Op deze manier kunnen wij onze klanten het beste adviseren. We denken altijd vanuit de klant en zijn niet gebonden aan bepaalde merken of leveranciers. Door een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, kunnen we bovendien iedereen van een passende oplossing voorzien.

Onze klanten

De afgelopen jaren is Strijbosch uitgegroeid tot een specialist op het gebied van bruin- en witgoed. We zijn daarbij hartstikke trots op ons uiteenlopende en grote klantenbestand. We bedienen de zakelijke en particuliere markt, nationaal én internationaal. Onze klanten vertrouwen elke dag op het advies, de kennis en service van 120 Strijbosch professionals. We doen er alles aan om hun zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij mogen een flink aantal (semi)overheids- en zorginstellingen tot onze klanten rekenen. Ook werken wij veel samen met organisaties die zich richten op bijvoorbeeld kinderopvang, huisvesting van studenten en migranten, de schoonmaakbranche en recreatie.

Waarom kies jij voor Strijbosch?

Klanten kiezen voor Strijbosch om diverse redenen. Belangrijk zijn onze jarenlange kennis en ervaring. Strijbosch werd opgericht in 1953 en heeft sindsdien niet stilgezeten. We zijn onszelf blijven ontwikkelen en vernieuwen, zodat we onze klanten altijd van de best passende oplossing kunnen voorzien. Ons uitgangspunt is in al die jaren niet veranderd: de klant staat nog steeds centraal.

Onze service
Daarnaast garanderen wij onze klanten zorgeloos gebruik van de apparatuur. Daar hoort een betrouwbare service bij. Strijbosch heeft een uitgebreide, eigen serviceafdeling, met monteurs die we deels zelf opleiden. Ons servicenetwerk heeft een landelijke dekkingsgraad en wij komen langs op de locatie wanneer de klant dat uitkomt. We plegen correctief en preventief onderhoud, zodat de apparaten altijd in topconditie verkeren. We proberen de klant bovendien zoveel mogelijk te ontzorgen en installeren daarom zelf onze machines. Ook het afval nemen we mee en voeren we correct af.

Onze groene ambities

Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn bij Strijbosch onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom denken en werken wij zoveel mogelijk circulair. Inmiddels hebben we al flink wat stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, maar we hebben nog veel meer groene ambities. Zo hebben we ons verbruik en onze uitstoot al intensief verlaagd. Bijvoorbeeld door zelf groene energie op te wekken en door apparatuur zoveel mogelijk te repareren of te recyclen.

Daarnaast rijden onze chauffeurs volgens een efficiënte en doordachte planning, zodat we het aantal reisbewegingen flink verminderen. Ze rijden bovendien zoveel mogelijk elektrisch of met voertuigen met zuinige euro 6 motoren. Zo hopen we een betere planeet achter te laten voor de volgende generaties.